سرشمارههای چهار و پنج رقمی مخابراتی در کشور، در اصطلاح عامه با نام خطوط دورشُوال نیز شناخته میشوند. چند سالی هست که خطوط دورشُوال به صورت انبوه توسط سازمانها استفاده میشود و دلیل محبوبیت این خطوط، کوتاه بودن تعداد ارقام آن است که تأثیرات قابل توجهی در بازاریابی داشته و شماره تلفن سازمان شما را در ذهن مشتری ماندگار میکند. مالک این خطوط سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران هستند.
پیدایش خطوط دورشُوال از آنجایی آغاز میشود که بسیاری از شرکتها و سازمانها نیاز داشتند تماسهای همزمان ورودی و خروجی بالایی داشته باشند. بنابراین تنها راهکار برای آنها، خطوط دورشُوال بود که امکان برقراری چندین تماس همزمان را دارد.
خطوط دورشُوال شرکت مخابرات
شرکت مخابرات، خطوط دورشُوال را در دو نوع ۴ و ۵ رقمی ارائه میدهد. این خطوط در دو مدل یکطرفه و دوطرفه ارائه میشوند. قبلاً این خطوط بر روی پروتکل E۱ ارائه میشد که پروتکلی قدیمی بود و مشکلات امنیتی داشت. بنابراین به دستور سازمان تنظیم مقررات، پروتکل جدید و امن SIP جایگزین آن شد.
خوشبختانه تغییر پروتکل از E۱ به SIP در شرکت مخابرات اصفهان بسرعت در حال انجام است و از این پس مشترکینی که قصد خرید این خطوط را دارند، این خطوط را فقط از طریق سیپ ترانک دریافت خواهند کرد و مشترکینی که قبلاً این خطوط را داشتند میبایست جهت تغییر پروتکل، اقدام نمایند.
نیاز به مشاوره دارید ؟
ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم .
خطوط دورشُوال یکطرفه (تماس ورودی)
خطوط دورشُوال یکطرفه، امکان تماس خروجی ندارند و تنها میتوان تماسهای ورودی را دریافت کرد. بدین معنی که با شمارهگیری ۴ یا ۵ رقم اختصاصی این خطوط، بلافاصله تماس برقرار میشود. این خطوط قابلیت پاسخگویی به ۳۰ تماس همزمان و بالاتر (بسته به تعداد کانال همزمانی که خریداری کرده باشید) را دارند. برای مکانهایی با نیاز به تماسهای همزمان بیشتر (مانند آتشنشانی، ۱۱۸ و پلیس)، میتوان چند خط موازی با همان سرشماره تعریف کرد. به عنوان مثال، با سه خط موازی، ظرفیت پاسخگویی به ۹۰ تماس همزمان وجود خواهد داشت.
خطوط دورشُوال دوطرفه (تماس ورودی و خروجی)
در خطوط دورشُوال دوطرفه، علاوه بر دریافت تماس، امکان برقراری تماس خروجی نیز فراهم است. وقتی خط دوطرفه میشود، برای خطوط ۴ رقمی چهار صفر و برای خطوط ۵ رقمی سه صفر به انتهای سرشماره اضافه میشود. بنابراین در تماسهای خروجی از خطوط دوطرفه، شماره تماس خروجی به شکل سرشماره اصلی به همراه ارقام صفر نمایش داده میشود (به عنوان مثال: ۳۱۱۱۲۰۰۰). همچنین برای تماس ورودی هم می بایست خط 4 یا 5 رقمی به همراه ارقام صفر شماره گیری شود.
مزایای خطوط دورشُوال شرکت مخابرات
کوتاه بودن ارقام خطوط
امکان جا به جایی به سرتاسر استان اصفهان
ظرفیت بالای تماس همزمانی از حداقل 30 مکالمه همزمان تا ۲۵۶ و بالاتر
امکان تماس دوطرفه
سازگاری کامل با مراکز تلفن VoIP
امکان راهاندازی سرویس DID یا کالرآیدی دلخواه
نیاز به مشاوره دارید ؟
ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم .
بدون دیدگاه